Jaarcirkel Leven in vrijheid

online sessies en community op de seizoenen

Bouwen aan het leven waar je naar verlangt, in een groep met visiegelijken

 Voor vrouwen met een missie die tegelijkertijd met hun handen in de aarde willen zijn. Een online jaarcirkel, onder leiding van Sandii Zachte van Wilde vrouw die je aanzet tot meer leiderschap over je leven.

Leuk hoor, dat mensen je zo’n inspirerend voorbeeld vinden, maar wat heb jij er aan? Als je heel eerlijk bent, voel je een verlangen dat je niet te veel wilt aanwakkeren. Want aanwakkeren leidt tot er iets mee moeten doen. Een beetje spannend. Als je niemand om je heen hebt om je aan op te trekken, is het comfortabeler om te blijven waar je bent.

Terwijl je eigenlijk…

 • meer zou willen kunnen genieten van het gezinsleven
 • meer zelf zou willen maken
 • meer in de natuur zou willen zijn

Of juist…

 • een bedrijf zou willen opbouwen
 • financiële ruimte zou willen ervaren
 • wilt laten zien wat je kunt en wie je bent

 

Hoe dan ook:

Je voelt dat het tijd is om te bouwen aan meer vrijheid

 

Misschien dacht je ooit: ‘dat kan niet’. Nu weet je al een tijdje dat het wel kan, maar praktisch de stap zetten voelt groot. Te groot voor alleen. Gelukkig hoeft dat niet. We nodigen je uit om eigenaarschap te nemen over je leven en dat hoeft niet alleen. We zijn samen.

De online jaarcirkel Leven in vrijheid is voor volwassen vrouwen die voelen dat het tijd is om te bouwen aan meer vrijheid. Financieel, fysiek en innerlijk. Die een beetje huphup kunnen gebruiken omdat ze weten wat het cadeau aan het einde van de tunnel is; dat lekkere leven.

Een lekker leven waarin je met de stroom mee beweegt, niet meer bezig bent met wat anderen van je vinden, waarin je niet schopt tegen een wereld waar je niet in gelooft maar bouwt aan de wereld waar je naar verlangt. Samen. Op onze eigen manier.

Na dit jaar:

 • Heb je stilgestaan bij jouw leven: waar verlang je nu echt naar? Wat mag er anders?
 • Heb je inzicht in wat jou in de weg staat om eigenaarschap te nemen over jouw leven;
 • Heb je nieuwe stappen gezet richting een meer autonoom en zelfvoorzienend leven;
 • Voel je je meer verbonden met jouw scheppende kracht als vrouw;
 • Heb je ervaren wat het is om alles te mogen voelen wat gevoeld mag worden;
 • Weet je hoe je milder kunt zijn voor jezelf;
 • Heb je je dieper verbonden met jouw leiderschap;
 • Weet je wat je wilt, hoe je het wilt en met wie.

Aan het einde van het jaar voel je je vrijer in je lijf, je leven en in je hoofd

Meer verbonden met jouw mensen; je gezin en vrienden, en met wat er voor jou toe doet; je missie.

verbinden met de natuur * persoonlijk leiderschap * vrijheid met je mensen * meer plezier

Wat kun je van ons verwachten?

We helpen je uitzoomen en zien waar je toe in staat bent, wat mogelijk voor je is. We kijken je groot, waar je dat zelf vergeten bent. We porren je, op het moment dat het tijd is. Verwacht geen stappenplan, wel het openbreken van mogelijkheden voor je leven.

Wat verwachten we van jou als je instapt? 

Dat je eigenaarschap neemt over je leven en je proces. Dat je de grote vrouw in jezelf steeds weer aanspreekt, ondanks dat je ook meisje bent en altijd mag blijven. Dat je kijkt naar wat wél kan in plaats van wat niet kan. 

Wilde vrouw,

Jij bent zacht, maar een leeuwin als het moet. Je voelt je vrij en krachtig in jezelf. Je zegt wat je denkt en voelt, zorgt goed voor jezelf en de mensen die je lief zijn. Je bouwt aan een leven dat je vrijheid geeft, autonomie, vervulling en een stevige, gezonde basis voor jouw dierbaren.

Je staat in verbinding met de natuur. Je luistert naar je intuïtie. Je voelt de wijsheid in jezelf en laat haar spreken door jouw leven. Je laat je dragen. Je hebt behoeftes, en zorgt er op een gezonde, liefdevolle manier voor dat voldaan wordt in jouw behoeftes.

Je voelt je goed in je eigen lichaam, je voelt je een vrouw in contact met jouw creatiekracht. Je wilt graag iets maken, een leven creëren, wat niet alleen klopt voor jou, maar voor het grote geheel.

Je gaat je eigen gang, op basis wat goed voelt voor jou, in verbinding met de mensen die belangrijk zijn voor jou. Je doet niet altijd wat makkelijk is, maar kiest de weg die klopt in jouw hart.

SAMEN BOUWEN AAN EEN LEVEN VOL VRIJHEID

Hoe zien de sessies eruit?

Elke maand zien we elkaar online in een sessie die Sandii host.

Deze sluiten aan bij de energie van die maand, dat seizoen. Elke maand vraagt om iets anders, en meevaren op die energie is met de stroom meebewegen.

Zie de sessies als een mini-retreat waarin je uitgenodigd wordt om uit te zoomen, uit de waan van de dag te gaan en te voelen wat nu echt belangrijk voor je is en welke acties daarbij horen.

Elke maand zitten we samen, geeft Sandii iets mee en stelt ze vragen waar je op gaat journalen.

De online jaarcirkel is yin én yang. Voelen én stappen zetten. Niet alleen de sessie kijken en even dat lekkere gevoel binnen laten komen, maar ook bouwen buiten de sessies. Elke keer doen wat echt goed voor je is. Goeie gewoontes eigen maken en gaan voor wat je wilt.

Wat gaan we doen in dit jaar samen?

Herfst – Samenvertrouwen

De herfst is de oogstijd en we herinneren onszelf eraan dat we al kunnen oogsten, dat alles er al is. We mogen meisje zijn en terug naar waar je als kind naar verlangde en moeder zijn en geven wat een moeder uit haar schoot te geven heeft. 

Thema’s zijn mindset, eigenaarschap nemen en integriteit.

Dit is het moment om te verlangzamen, te observeren en te reflecteren.

Winter – Dansen in het donker

De winter slaan we als westerse mensen doorgaans graag over. Er zit ongemak in winter; je doet minder, bereikt minder en je voelt je daardoor wellicht minder van waarde. Dé uitnodiging om de waarde van jezelf te voelen in het niets. Niet in doing, maar in being. We nodigen het donker dat misschien wat spannend is uit en bewegen erdoorheen. Dansend blijkt er niets te vrezen te zijn.  Alles is oké. 

Thema’s zijn zelfzorg, radicale eerlijkheid en dragen & gedragen worden.

Dit is het moment om nieuwe gewoontes eigen te maken rondom rust, je handen gebruiken en het voeden van lijf en ziel. 

Lente – Een nieuw geluid

Hoe meer we in de winter zakken, hoe meer frissigs er in de lente kan ontspruiten. Langzaam begint de inspiratie weer te stromen, het ongeduld om vurig door te stampen neemt steeds verder toe. We halen de ruis weg zodat het voor jou belangrijkste boven komt. We nemen ruimte dit te koesteren, bij je te houden, óók als je het deelt met de wereld. Je oefent met opkomen voor wat voor jou belangrijk is, te spelen met emoties, te verdedigen, luid te zijn en te beschermen. 

Thema’s zijn levensenergie, grenzen en zelfexpressie.

Dit is het moment om nieuwe gewoontes eigen te maken rondom je uitspreken, beweging en gezondheid. 

Zomer – Vurige stappen

Deze zomer knalt alles open. Je weet precies wat je wilt, hoe je het wilt en wanneer je het wilt. Je weet waarvoor je het wilt en met wie. En je voelt aan alles dat dit niet voor jouw ego is, maar voor jouw mensen. Jij bent de voorouder van je kleinkinderen en dit is het moment om het stukje van de puzzel te leggen. Jouw bijdrage te leveren aan een vrijere wereld voor hen. De cirkel is rond.

Thema’s zijn verdieping, leiderschap & veerkracht.

Dit is het moment om nieuwe gewoontes eigen te maken rondom volharden, daadkracht en sturing geven.

Neem de tijd

Het liefst willen we alles meteen hup hup veranderen. We zijn er vaak ook goed in, om van alles van onszelf te verwachten op het moment dat we voelen: hé, dit wil ik graag anders doen.

Maar veranderen is een proces. En als we de tijd nemen om dat proces van binnenuit, met de seizoenen mee te laten rijpen, dan transformeren we op een diepere laag. Dan doe je niet enkel iets anders aan de buitenkant, maar dan voelt het totaal anders aan de binnenkant.

Dat is wat we faciliteren met de jaarcirkel Leven in vrijheid: verandering van binnenuit. Zodat je niet hard hoeft te werken voor de verandering. Je bént de verandering.

De moed van overgave

Dit proces vraagt om radicale eerlijkheid naar jezelf en de moed van overgave. Onszelf eerlijk in de spiegel durven aankijken, soms onze armen in de lucht te gooien vanuit het niet-weten, ons met ogen dicht achterover laten vallen en erop vertrouwen dat we opgevangen worden. En dat dan via de milde weg.

RADICALE ZELFZORG

OPENBREKEN VAN MOGELIJKHEDEN

RICHTING

Dit is voor jou als:

 • Je geen slachtoffer of volger wilt zijn, maar eigenaar over jouw leven;
 • Je lekker gaat op de woorden losbreken, verwilderen en meer vanuit de basis en de natuur leven;
 • Je wilt bouwen aan een mooie wereld voor jezelf en jouw kinderen/dierbaren;
 • Je vastloopt in hoe het hoort en wat er van jou verwacht wordt;
 • Je voelt dat er heel veel dingen anders mogen als het gaat om voeding, scholing, wonen, werken & leven en je dat graag in je eigen leven wilt vormgeven;
 • Je voelt dat je onderdeel wilt zijn van de oplossing in plaats van het probleem;
 • Je wilt ontdekken wat waarheid is voor jou;
 • Je verlangt naar (nog meer) zelfvoorzienend leven, autonomie, het breken met bestaande systemen die niet (meer) werken voor jou, maar niet zo goed weet hoe of wat;
 • Je jouw eigen verantwoordelijkheid al pakt, maar daarin een steuntje in de rug kunt gebruiken.

Dit is NIET voor jou als:

 • Je hoopt op ohh’s en ahh’s om je situatie;
 • Je graag naar anderen wijst die jou dingen aandoen;
 • Je geen ruimte hebt om dit jaar in actie te komen (dan is het niet het moment);
 • Je alles al weet en kunt.

We helpen je om je eigen keuzes te maken, op alle vlakken van je leven

Over Sandii

Ik weet dat ik gezien word als iemand die durft wat ze doet. Dat is ook wel waar, maar dat maakt het niet minder spannend.

Als ik terugdenk aan de eerste jaren dat ik ondernam, dan denk ik aan de toffe dingen die we in de wereld geslingerd hebben, maar ook aan waar het mis ging. En dat was steeds op een punt waarin ik me niet capabel voelde en het lot in de handen van een hij-zal-het-wel-weten-meneer legde. Of dat ik gewoon mijn kop in het zand stak en wachtte tot het overwaaide. Als ik ergens slecht in was, dan was het voélen. Voelen wat ik wilde. Dat maakte dat ik als ondernemer (voor de vrijheid, toch?) concessie na concessie deed. Tot ik ermee stopte. 

Er stortte niets in, er kwam wel verandering. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar wel heel vervullend. 

Ook privé ben ik veel beter gaan voelen wat ik écht wil. Ik hoefde daar niets voor te leren, maar vooral los te laten. 

En zo vinden wij ons jaren later aan de start van een nieuw hoofdstuk: buiten wonen en de kinderen naar een klein schooltje op een boerderij, slechts drie dagen per week. Súperspannend en het klopt. 

Ik vind dat wij vrouwen onszelf veel te onvrij opstellen. Begrijp me niet verkeerd; verbinding is voor mij een van de belangrijkste dingen in het leven. Maar dan wel verbinding met wie er voor jou echt toe doet. En dus niet met alles en iedereen in de wereld. 

Ik help je om je eigen keuzes te maken, op alle vlakken van je leven. Om je steviger te voelen in jezelf. Dit leven doe je één keer. Maak het je mooiste, gekste, vetste, rijkste, blijste. Met jouw mensen.

DATA VAN DE SESSIES

Start: 1 september

Elke eerste maandag (soms dinsdag) van de maand, om 10 uur (altijd terug te kijken!)

september: video’s Wat je helpt bij doelen stellen

oktober: opname Doelen stellen

november: opname Cirkel van invloed

december: Jij bent een leider (met Anke Verbruggen)

Live:

2 januari (DINSDAG)

5 februari

4 maart

2 april (DINSDAG)

6 mei

3 juni

1 juli

5 augustus

Investering

Hoera: tarieven INCLUSIEF btw

Een jaar lang maandelijkse sessies waarmee je je energie hoog houdt en gefocust blijft op het halen van je doelen + een online community

500 euro

Meld je aan voor de jaarcirkel Leven in vrijheid
Investering inclusief btw

 

500 euro
We zijn al begonnen, je kunt TIJDELIJK aanhaken (en alles terugkijken!) voor 387 euro!

 

Bonus: SJABLOON Doelen stellen

Waar gaan je eigenlijk naartoe bouwen? Dromen hebben is leuk, maar bouwen kan pas echt met een doel of een intentie. Stap één bij het bouwen aan je leven is doelen stellen. Je ontvangt een sjabloon dat je helpt om concrete doelen te stellen en richting te krijgen.

Veelgestelde of weleens gestelde vragen

Kost het niet veel tijd?

De sessies zijn meestal kort, zo’n 45 minuten, soms langer, als er een expertmens bij is. Maar hoe dan ook is dat 1 sessie per maand. In de sessie zoomen we uit, daar komen acties uit en met die acties kun je aan de gang. Gewoon, in je leven. Door te leven.

 

Heeft het zin om mee te doen als ik er niet live bij kan zijn?

Ja, je ontvangt altijd binnen 24 uur de opname. Ik (Sandii) heb veel ervaring met trainingen volgen die ik niet live bij heb gewoond (wegens andere tijdzones) en dat heb ik nooit vervelend gevonden. De energie van de sessie zit toch wel in de groep en als je hem diezelfde week nog terugkijkt, zit je er echt middenin. Bovendien kun je ook eens iets terugspoelen, lekker hoor. 

 

Is het ook voor mij als niet-ondernemer?

Ja. Door te ondernemen heb je invloed op hoeveel je verdient en in hoeveel tijd je dat verdient. Je hebt dus meer speelruimte. Dat gezegd hebbende; je haalt heel veel uit de jaarcirkel als je niet onderneemt. Als mens hebben we (hoop ik) allemaal dromen en doelen. En in de jaarcirkel helpen we je daar gerichte actie in te nemen. En speciaal omdat deze jaarcirkel ook voor particulieren is en niet alleen voor ondernemers, zijn de prijzen inclusief btw geformuleerd. Nou, zó welkom ben je dus als niet-ondernemer! 😉

 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Termijnbetalingen zorgen voor heel veel administratief gedoe (en daarmee kosten), daar kiezen we bewust niet voor. We hebben iets veel beters; is jouw situatie zo dat je de gewone investering niet kunt betalen of daardoor je gewone rekeningen niet kunt betalen? Dan is het mogelijk om minder te betalen!