wildeboekenreeks

leven in vrijheid. in 4 boeken.

wij zijn een beweging met

4 boeken over leven in vrijheid

 

wilde mens is een beweging. voor een nieuwe wereld met liefde voor de aarde.

wij zijn de voorouders. dat voelen we, zonder erbij stil te staan.

Hoe zou het voor je zijn als je he-le-maal kon duiken in de wereld waar we samen van dromen? Als je je kon vastbijten in de visie en uitdagingen van natuurlijk leven in een aangeharkte wereld?

Als je meegenomen wordt in de stappen naar een steeds wilder en vrijer leven? Dat is wat we je willen bieden met de Wilde mens boekenreeks. Vier boeken die elk van hen een eigen proces doorlopen.

Van de Wilde vrouw van binnen (die op zoek gaat naar een leven voor haar kinderen dat klopt tot de Wilde mens die eigenaarschap neemt met een steeds meer zelfvoorzienend leven op basis van ondernemerschap en voedselvoorziening. En de stappen daartussen.

Vier complete en uitgediepte verhalen, vier boeken.  

Opeens heb je het… je gaat iets gestoords doen

Al een tijdje lopen we rond met het gevoel dat we het anders willen doen. Het voelt tijd om nog veel meer de diepte in te gaan. Niet 40 losse verhalen vertellen binnen één kaft, maar één onderwerp van A tot Z belichten. Daarom presenteren we: de Wilde mens boekenreeks!

We maken 4 boeken in twee jaar! Gekkenwerk? Jazeker. Leuk? Egwel! Heb je genoten van wat we tot nu toe de wereld in geslingerd hebben? Dan is dit voor jou. 

Waar we tot nu toe steeds tijdschriften gemaakt hebben, gaan we nu over op het maken van boeken, omdat we daarmee dieper op de belangrijke thema’s van het leven in kunnen gaan en je veel meer zinnigs kunnen bieden. 

De titels gaan we nog niet verklappen, maar de hoofdthemas natuurlijk ouderschap, zelfvoorzienend leven, eigenaarschap, ondernemen en stamgevoel voeren ook de rode draad in de reeks. Boeken die je helpen autonome keuzes te maken en te bouwen aan het leven van je dromen.

Word lid van de beweging

Wil jij bouwen aan een vrijer leven en een zachtere wereld? Dat kan! Word je nu lid, dan ontvang je niet alleen de vier boeken, maar ook toegang tot de vier bruisende omgevingen die we eromheen bouwen. Waarin je kunt verbinden met anderen en in actie kunt komen op basis van de thema’s uit het boek. 

De boeken gaan 19 euro per stuk kosten. De community die bij het boek hoort zal meer gaan kosten. Als je het boekenabonnement afsluit, betaal je slechts 69 euro en ontvang je bovendien toegang tot de vier omgevingen.

de peilers

Hoe kom je aan een leven met meer vrijheid?

Het komt steeds neer op het nemen van eigenaarschap.

En daarvoor hanteren we 3 peilers.

persoonlijke ontwikkeling

Moedige stappen zetten, met mildheid. Daar komt het vaak op neer.

ondernemerschap

Strategisch werken aan je doelen en een bedrijf neerzetten dat een middel is om het leven van je dromen te leiden.

zelfvoorzienend leven

Of een ministapje daartoe. Iets maken, met je handen. Of moestuinieren. Van consument naar producent.

deelnemers aan de trainingen

jaar ervaring

Abonnees