Wilde vrouw

radicaal op je gevoel leven in een aangeharkte wereld

leven in vrijheid, met je mensen

in een aangeharkte wereld

COACHING | TIJDSCHRIFT | EVENEMENTEN

Wij zijn de voorouders. Dat voelen we, zonder erbij stil te staan.

Als groep kunnen we het tij keren. Samen kunnen we bouwen aan een liefdevolle wereld. Gezonder, in verbinding en met respect voor de aarde. 

Wij geloven dat we zelf invloed kunnen uitoefenen. Door te produceren in plaats van enkel te consumeren. Door te bouwen aan iets waar we echt voor willen staan. Thuis, in ons werk en in onze tuin. 

Elk mens kan in de eigen kleine wereld verschil maken: zorgen voor anderen, eigen groente verbouwen, delen.

We geloven dat mensen van betekenis willen zijn. Dat we van onszelf zijn én ook verantwoordelijkheid hebben voor anderen. De ene keer gaat dat door eerst voor onszelf en onze mensen te zorgen, te staan voor dat wat belangrijk voor ons is. We zorgen voor onze veerkracht. Door gezond en in het ritme van de natuur te leven. Eigen zuurstofmasker eerst. 

De andere keer door het collectief voorop te stellen en de verbinding aan te gaan. We onderzoeken steeds welke kant die balans op beweegt en maken ruimte voor dat waar we in geloven. 

We zijn ons bewust van de keuzes die we maken en houden daarbij rekening met wat goed is voor onszelf, de kleine wereld om ons heen én de grote wereld daarbuiten, voor nu en de toekomst. 

We geloven in de kracht van optimisme. Opdat de volgende generatie vrij kan leven, in verbinding, op onze mooie aarde.

 

Wilde mens is een beweging – voor een nieuwe wereld met liefde voor de aarde, in verbinding met elkaar. Optimistisch en krachtig.  We helpen je met bouwen aan een vrij leven, in verbinding met je mensen.

wilde mens is een beweging | Met coaching, EVENEMENTEN en een tijdschrift

WILDE WEEKEND

Met visiegelijken bouwen aan een nieuwe wereld. Leren van elkaar, co-creëren, delen en verbinden. Gewoon vanuit je tentje.

training leven in vrijheid

We helpen je stappen te zetten richting financiële en mentale vrijheid om te bouwen aan een vrij leven.

tijdschrift wilde vrouw

Radicaal je gevoel volgen in een aangeharkte wereld. Natuurlijk ouderschap, persoonlijke ontwikkeling, vrijheid in verbinding.

Je ontvangt: 4 lekker dikke tijdschriften op de mat en 2 digitale extra’s.

Kies een abonnement voor jezelf of trakteer iemand op een cadeau-abonnement!

De edities bestel je hier los.

wilde mens

leven in vrijheid, met je mensen

Wij zijn de voorouders