RADICAAL OP JE GEVOEL LEVEN IN EEN AANGEHARKTE WERELD

COACHING | TIJDSCHRIFT | EVENEMENTEN

Wij zijn de voorouders. Dat voelen we, zonder erbij stil te staan.

Als groep kunnen we het tij keren. Samen kunnen we bouwen aan een liefdevolle wereld. Gezonder, meer in verbinding en met respect voor de aarde. 

Wij geloven dat we zelf invloed kunnen uitoefenen. Door ons op te stellen als producenten in plaats van enkel als consumenten. Door te bouwen aan iets waar we echt voor willen staan. In je werk en in je tuin. 

Per mens kunnen we in onze kleine wereld verschil maken. Zorgen voor anderen, onze eigen groente verbouwen, delen met je mensen.

We geloven dat wij als mensen betekenisvol willen zijn. Dat we van onszelf zijn, maar ook verantwoordelijkheid hebben voor anderen. Soms gaat dat door eerst voor onszelf en onze mensen te zorgen, te staan voor dat wat belangrijk voor ons is. Eigen zuurstofmasker eerst. Soms door het collectief voorop te stellen. We proberen steeds te onderzoeken welke kant die balans op beweegt en ruimte te maken voor dat waar we in geloven. 

We geloven in de kracht van optimisme. Opdat de volgende generatie vrij kan leven, in verbinding, op onze mooie aarde.

De wilde vrouw in jou wil dit ook.

Wilde vrouw is een beweging – voor een nieuwe wereld met liefde voor de aarde, in verbinding met elkaar. Optimistisch en krachtig.  Wilde vrouw inspireert niet alleen, ze helpt vrouwen aan het leven volgens hun visie te bouwen.

wilde vrouw is in beweging | Met coaching, EVENEMENTEN en een tijdschrift

 

WILDE WEEKEND

In 2023 hebben we weer een fantastisch Wilde weekend beleefd, met meer diepgang dan ooit. Mannen en vrouwen die graag meer in verbinding met anderen en de natuur willen leven vonden elkaar. Wil jij er volgende keer bij zijn?

ABONNEER OP HET TIJDSCHRIFT WILDE VROUW

Je ontvangt: 4 lekker dikke tijdschriften op de mat en 2 digitale extra’s – en als bonus krijg je de tijdschriften ook nog eens digitaal. Bovendien krijg je korting op onze unieke evenementen!

Kies een abonnement voor jezelf of trakteer iemand op een cadeau-abonnement

De edities bestel je hier los.

WORD aBONNEE!

REACTIES

Op het tijdschrift

"Wow! (...) In één ruk uitgelezen en vond het de meest inspirerende EDITIE ooit!"

GRATIS EDITIE WILDE VROUW

Lees Wilde vrouw stiekem lekker gratis. Download editie MILD! Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)